Om oss

snLogoVi är ett företag med ambitionen att utföra uppdrag som kunden blir nöjd med och som företaget kan känna stolthet över. Städlyftet AB eftersträvar jämställdhet och etnisk mångfald och utbildar personalen allt eftersom verksamheten utvecklas och förnyas.

Vi är medlemmar i Svenskt Näringsliv samt är kollektivanslutna (Almega Vårdföretagarna). Vi har även företagshälsovård eftersom vi ser de anställda som vår största tillgång och personalens hälsa och kunnighet som vår främsta investering.

vardforetagarnaI dagsläget arbetar vi mest i Småland med omnejd men med perspektiv på framtiden så ser vi att Städlyftets karta utvidgas med fler kontor och lokaler på främst mindre orter då vi tror på att det är viktigt att inte koncentrera jobbmöjligheterna till storstäderna. Vår filosofi är att om företag satsar på mindre orter så dör inte glesbygden ut utan får en chans att växa.

Eftersom Städlyftet strävar efter miljövänliga alternativ så kommer vi att följa utvecklingen och när vi utökar vår fordonspark allt eftersom behovet finns hoppas vi att tekniken hinner med så att vi kan köra helt på el eller etanoldrivna fordon och att vår övriga maskinpark kommer att vara helt eldriven.

Om man ska sätta en etikett på Städlyftet så blir det Skinande rent och inget damm under mattan och vi ger dig som kund skriftlig trygghetsgaranti på vad vi lovar!

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Kontakta oss

Tel:
070-14 98 623

E-post:
info@stadlyftet.se

Postadress:
Box 29
55112 Jönköping

Besöksadress:
Resedastigen 26
55456 Jönköping

Back to Top