AB städlyftet i Jönköping tillhandahåller bred kompetens inom städservice till konkurrenskraftiga priser i Jönköpings- och Linköpingsområdet. Våra kunder är allt ifrån större företag till privatpersoner. Vi utför allt inom bygg-, flyttstädning, sanering, fastighetsskötsel, trädgårdsarbete och övrig städservice. Vår målsättning att utföra uppdrag som kunden blir nöjd med och som företaget kan känna stolthet över.

Vi är medlemmar i Svenskt Näringsliv

AB städlyftet i Jönköping eftersträvar jämställdhet och etnisk mångfald och utbildar personalen allt eftersom verksamheten utvecklas och förnyas. Vi är medlemmar i Svenskt Näringsliv samt är kollektivanslutna (Almega Vårdföretagarna). Vi har även företagshälsovård eftersom vi ser de anställda som vår största tillgång. Personalens hälsa och kunnighet är vår främsta investering.

Om oss - Vi är medlemmar i Vårdföretagarna

Vårdföretagarna logotyp

I dagsläget arbetar vi mest i Småland med omnejd. Men i framtiden är vår målsättning utvidgas med fler kontor och lokaler på främst mindre orter. Vi tror nämligen att det är viktigt att inte koncentrera jobbmöjligheterna till storstäderna. Vår filosofi är att om företag satsar på mindre orter så dör inte glesbygden ut utan får en chans att växa.

Eftersom AB städlyftet i Jönköping strävar efter miljövänliga alternativ så kommer vi att följa utvecklingen och när vi utökar vår fordonspark allt eftersom behovet finns hoppas vi att tekniken hinner med så att vi kan köra helt på el eller etanoldrivna fordon och att vår övriga maskinpark kommer att vara helt eldriven.

Skinande rent och inget damm under mattan är en etikett vi vill sätta på AB städlyftet i Jönköping. Vi vill ge dig som kund skriftlig trygghetsgaranti på vad vi lovar!

Ta gärna en titt på våra tjänster eller kontakta oss för mer information!